Kom naar onze voorlichtingsdagen!

Voor iedereen die benieuwd is naar onze school en graag een kijkje wil komen nemen. Maak kennis met de docenten en leerlingen.

TTO middag voor groep 8 leerlingen

Wil je weten of tweetalig onderwijs iets voor jou is? Op woensdag 31 januari 2018 organiseren we een TTO middag voor leerlingen uit groep 8 van 14.00 - 15.30 uur.

Wij zoeken een nieuwe conrector Organisatie en Beheer

De werving voor een nieuwe conrector Organisatie en Beheer voor Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is opengesteld.

Succesvolle editie Open Podium

Het zeer druk bezochte Open Podium, de aftrap voor de Actie Paardenkracht door de muzikale talenten van de school,  was dit jaar goed voor een recordopbrengst van €900.

Euroscola december 2017

Een groep van vierentwintig leerlingen uit het 4e niveau heeft deelgenomen aan Euroscola 2017. Donderdag 14 december  zijn we al vroeg vertrokken met de bus naar Strasbourg.

5 vwo volgt hoorcollege aan Universiteit

Een Handboek voor Revolutie: dat klinkt gevaarlijk, maar is wel degelijk de praktische opdracht die 5 vwo op het moment binnen het PTA aan het afronden is bij het vak geschiedenis.

Actie Panna Cup

Het spannendste 3:3 toernooi van het RLO!!
Met de coolste panna’s en mooiste goals!

Sam en Emma zorgen voor prachtige kick-off van Actie Paardenkracht 2017

Met maar liefst 5 presentaties zijn woensdag alle leerlingen van het Rijnlands verwend met een fantastisch

1200 euro voor Ronald McDonald huis

Het jaarlijkse Goede Doelentoernooi van Historisch Vrijvechten Nederland heeft zaterdag in de Apollohal van onze school €1.200,- op

Zumba clinic

Buiten was het hartstikke koud, maar vanuit de boven gymzaal kwamen tropische geluiden.

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest