Succesvolle editie Open Podium

Het zeer druk bezochte Open Podium, de aftrap voor de Actie Paardenkracht door de muzikale talenten van de school,  was dit jaar goed voor een recordopbrengst van €900. Een betere start kon de jaarlijkse actie zich niet wensen.

In een wervelende show zag en hoorde het publiek knallende bands en verstilde liedjes, solisten en grote groepen, klassiek en hiphop, en alles wat daar tussen zit. De winnaars van vorig jaar, de Diederik en Conrad Zuurmond (DP1 en DP2) sloten het concert spetterend af, waarbij vele artiesten op het podium mee kwamen dansen.

Evi Creyghton uit b1a won de Prijs voor het Talent van het Jaar, voor haar vertolking van een pianosonate van Mozart. Zij ontving de prestigieuze prijs uit handen van muziekdocent Bastiaan Kuijpers. Evi, gefeliciteerd!

Artiesten, Technische commissie, conciërges, enorm bedankt voor jullie inzet. Speciale dank gaat uit naar de Leerlingenraad, die al het werk om het evenement heen vlekkeloos organiseerde. Veerle en Chloe: jullie warme, enthousiasmerende presentatie van de avond hielp iedereen van zijn of haar podiumvrees af!

De muziekdocenten

Gerwin, Mark, Bastiaan