Verslagen / Foto's

2015/2016

Windsurfclinic was top!

Afgelopen dinsdag 6 oktober hebben 20 leerlingen een cursus windsurfen gevolgd op het Valkenburgse meer. De omstandigheden waren echt perfect, een heerlijke temperatuur en goede wind maakte de clinic wel heel erg leuk. Aan het einde van de middag was er een aantal leerlingen dat zelfstandig kon surfen! Al met al een heerlijke middag!

 

Zonnige ROSloop

Dinsdag 29 september vond de jaarlijkse ROSloop weer plaats. Leerlingen uit de eerste en tweede klassen en MP1, 2 en 3 liepen een ronde van 1,8 km rondom de school. De weersomstandigheden konden niet beter zijn. Zonnig en een prima temperatuur om te rennen. De ROSloop was de afsluiting van een periode waarin het accent bij bewegingsonderwijs lag op duurlopen. Goed gedaan iedereen!

Golfsurfclinic een sportief succes!

Op dinsdag 22 september hebben 30 leerlingen een cursus golfsurfen gevolgd aan het strand van Noordwijk. We hebben weer en wind moeten doorstaan, maar het was echt een geweldig sportieve en leerzame middag. In een uur tijd hebben leerlingen de beginselen van het surfen aangeleerd gekregen en konden een aantal leerlingen al staan op een echte golf! 

Al met al een erg leuke middag met toppers van leerlingen! Tot de volgende keer!

 

    

 

 

U bent hier

Contact

Apollolaan 1
2341 BA Oegstgeest
Tel 071 519 35 00
Fax 071 519 35 01
administratie@rijnlandslyceum-rlo.nl